close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Albirea dentara cu laser

Albirea dentara cu laser
Poate te intereaza si...

10 motive sa alegi albirea profesionala dentara cu laser

1. Elimină petele de pe dantură - Albirea profesională cu laser va face să dispară în doar câteva minute petele de cafea, tutun, vin roşu sau mâncare acumulate de-a lungul timpului.

2. Te ajută să renunţi la fumat - Îţi doreşti să renunţi la fumat? Albindu-ţi dinţii vei fi motivat şi, astfel, vei face primul pas spre reuşită.

3. Îţi asigură un zâmbet impecabil în ziua nunţii - Urmează să te căsătoreşti? Atât tu, cât şi familia ta vă veţi putea bucura de un zâmbet impecabil în acea zi specială. Iar nenumăratele poze vor sta mărturie.

4. Vei face o impresie bună la locul de muncă - Ai siguranţa unui zâmbet de învingător în cursele carierei tale şi certitudinea că faci o impresie foarte bună la locul de muncă sau la interviuri.

5. Ai siguranţa unui tratament reuşit - Apelând la acest tip de albire profesională te vei asigura de calitatea indiscutabilă a produselor utilizate şi de reuşita tratamentului.

6. Îţi asigură o dantură mai strălucitoare - Pe măsură ce anii trec, dinţii devin gălbui şi îşi pierd strălucirea. Cu ajutorul albirii profesionale, aceştia îşi recuperează culoarea iniţială, iar rezultatul este imediat.

7. Te vei bucura de o imagine îmbunătăţită - Chiar dacă dinţii tăi nu au pete vizibile, doar două şedinţe de albire profesională îţi asigură strălucirea unui zâmbet hollywoodian.

8. Se realizează conform standardelor internaţionale de igienă - Trusele de albire sunt sigilate şi se folosesc o singură dată. Astfel, vei avea atât sigranţa unui tratament profesional de excepţie, cât şi certitudinea unei danturi sănătoase.

9. Beneficiezi de un tratament personalizat - Ai certitudinea unui tratament corect. Înainte de a începe procesul, medicul te va consulta pentru a stabili cel mai eficient tratament şi numărul şedinţelor de albire.

10. Efect de intinerire cu 10 ani - Un zambet alb si stralucitor iti sporeste increderea in tine datorita gradului sporit de atractivitate si efectului impresionant de intinerire.

Premium Dental utilizeaza o tehnica noua ALBIRE PROFESIONALA CU LASER.
Aceasta tehnnica revolutionara a fost dezvoltata de prestigioasa firma americana BEYOND si consta in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si in operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

Pentru mai multe detalii vizitati Premium Dental


Acest articol a fost citit de 1514 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole