close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Albirea dentara

Albirea dentara
Poate te intereaza si...

Albirea dentara este un procedeu de cosmetica dentara. Albirea dentara este una dintre cele mai simple metode de obtinere a unor dinti frumosi. Exista mai multe metode prin care se poate realiza albirea dentara, si de aceea este foarte dificil sa o alegeti pe cea potrivita. In acest articol va vom prezenta trei modalitati prin care se poate realiza albirea dentara.

1. Benzile dentare - Benzile dentare functioneaza , dar destul de incet si ineficient. Benzile dentare sunt destul de greu de aplicat si nu se fixeaza foarte usor. Concentratia de substanta de albire pe carte o contin benmzile dentare este destul de mica. Daca folositi benzi dentare, veti observa rezultatul abia dupa 3 sau 4 saptamani. In concluzie, benzile dentare functioneaza, dar timpul necesar este destul de mare.

2. Mulajul dentar- Aceasta metoda implica realizarea unui mulaj de catre medicul dentist. Substanta pentru albire oferita de dentist are o concentratie mai mare. Aceasta metoda ofera trei avantaje: fixare mult mai buna (datorita mulajului), substanta pentru albire mult mai concentrata (deoarece este oferita de dentist), si o aderenta mai mare a substantei de albire (deoarece mulajul are forma daturii).

3. Albirea dentara efectuata la cabinetul dentistului - Astfel veti obtine cele mai eficiente rezultate. Dentistul va poate oferi in doua ore, rezultatele pe care in mod normal le-ati obtine acasa in doua saptamani. Dentistul aplica o substanta de albire foarte concentrata. Inainte de a aplica substanta de albire, dentistul izoleaza gingiile cu ajutorul unei substante speciale. Aceasta metoda este foarte utila pentru persoanele care doresc rezultate evidente intr-un timp cat mai scurt.

In functie de necesitatile persoanele puteti alege oricare dintre metodele prezentate mai sus. Este recomandat sa va consultati cu dentistul pentru a alege metoda care vi se potriveste.


Acest articol a fost citit de 1652 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole